Profeterne i evighedsfjorden Rødovre

profeterne i evighedsfjorden Rødovre

35,- KIM LEINE: Profeterne i Evighedsfjorden. Afgrunden, Profeterne i Evighedsfjorden, Kim Leine, genre: roman, BOGPAKKE med KIm Rødovre. Med Profeterne i Evighedsfjorden har dansk litteratur fået en ny, monumental kulturmøderoman, der kan gå hånd i hånd med Jakob Ejersbos  Mangler: rødovre. Modtager af Nordisk Råds litteraturpris For romanen " Profeterne i Evighedsfjorden " har Kim Leine også modtaget De Gyldne Laurbær. Kim Leines roman  Mangler: rødovre.

Profeterne i evighedsfjorden Rødovre - fra

Historien er opdigtet men lader sig inspirere af historiske begivenheder der fandt sted i slutningen af tallet. Årsmøde for foreningen af kvinde- og kønsforskning i Danmark. Her udrulles begivenhederne på Grønland, mens Morten Pedersen er ansat som missionærpræst, mature kvinder kristne datingsider. København og omegn Steffen Fog: Profeterne i Evighedsfjorden  P1 - tankevækkende radio Mød dig selv og dine dæmoner på Grønland - Interview med Kim Leine sendt på P1 den 12 marts ZADIE SMITH: Om skønhed. Fra debutens selvbiografiske historie til hans historiske roman ” Profeterne i Evighedsfjorden ” kredser Leine om mennesker, der er kastet ind i barske livsbaner. 35,- KIM LEINE: Profeterne i Evighedsfjorden. Afgrunden, Profeterne i Evighedsfjorden, Kim Leine, genre: roman, BOGPAKKE med KIm Rødovre. Med Profeterne i Evighedsfjorden har dansk litteratur fået en ny, monumental kulturmøderoman, der kan gå hånd i hånd med Jakob Ejersbos  Mangler: rødovre.

Videos

Interview med Kim Leine ved overrækkelsen af DR Romanprisen 2014

Profeterne i evighedsfjorden Rødovre - seancen

Er læst en gang men bærer præg af at være læst se billede af omslaget. Essay om forfatterens far. Her forlover han sig med jomfru Abelone Schultz, men bryder senere forlovelsen med Abelone, da han rejser af sted som missionærpræst til Grønland. Afgrunden, Kim Leine, genre: roman, Paperback. profeterne i evighedsfjorden Rødovre

0 thoughts on “Profeterne i evighedsfjorden Rødovre

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *