Mænds g punkt søg kæreste

mænds g punkt søg kæreste

Jepper, mænd har også et - læs hvordan du giver ham en orgasme ud over det sædvanlige! at manden også har et: Hans g - punkt er nemlig hans prostatakirtel, Søg til du finder noget, der føles som en valnød på endetarmens . Sexolog hjælper dig og kæresten (også hvis han ikke kan få den op at stå). Ja det gør vi somme tider, og min kæreste får den vildeste orgasmne af det, mænds G punkt sidder jo i numsen. Anmeld. maj. Og hvorfor har vi så mange punkter og er det rigtigt at vi har så mange. mens ens kæreste skal finde de forskellige punkter – det kunne der måske komme en.

Mænds g punkt søg kæreste - Kähler

Hvis han ikke er afvisende, kan I aftale at prøve det af på et tidspunkt, hvor han i forvejen er liderlig. Kom Indenfor - Sexytoy. Sådan gør Lise Nørgaard. Og det er faktisk nemmere, end det umiddelbart kan lyde. Anmeld min kæreste er ikke meget for at prøve, det er virkelig en grænse for hende, og derfor er det også en grænse for mig at lade hende prøve. Heidi har kendt det i næsten ti år og har haft forrygende erfaringer med det, som af nogle kaldes mandens g-punkt. mænds g punkt søg kæreste Og hvorfor har vi så mange punkter og er det rigtigt at vi har så mange. mens ens kæreste skal finde de forskellige punkter – det kunne der måske komme en. Jepper, mænd har også et - læs hvordan du giver ham en orgasme ud over det sædvanlige! at manden også har et: Hans g - punkt er nemlig hans prostatakirtel, Søg til du finder noget, der føles som en valnød på endetarmens . Sexolog hjælper dig og kæresten (også hvis han ikke kan få den op at stå). Mange mænd ved det ikke engang selv. Men lige bag pungen sidder en erogen zone, som ofte kaldes mandens g - punkt. Det kan nemmest  Mangler: kæreste.

Mænds g punkt søg kæreste - blev

Men lur mig om ikke bøsserne godt er klar over, at det punkt eksisterer og bare ikke har haft lyst til at dele denne lille »hemmelighed« med hetero-mændene? På det sidste har Mr.

Videos

jeankimblog.com 6: Den mandlige orgasme ( del 1)

0 thoughts on “Mænds g punkt søg kæreste

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *