Kvinders g punkt dating danmark gratis

kvinders g punkt dating danmark gratis

Lige så mytisk og omdiskuteret som kvinders g - punkt er - lige så sikkert er det, at manden også har et: Hans g - punkt er nemlig hans prostatakirtel, som ellers er. G - punktet har du hørt om, men kender du også A- og U-punkterne? Og kender pigerne dem i det hele taget selv? Vi satte Womans læsere til at. Fakta om G - punktet. Der er sagt rigtig meget om det kvindelige g - punkt, og der er stadig delte meninger om, hvorvidt vi alle har et eller ej. Men jeg er ikke i tvivl.

Videos

VLOGUMENTARY Lige så mytisk og omdiskuteret som kvinders g - punkt er - lige så sikkert er det, at manden også har et: Hans g - punkt er nemlig hans prostatakirtel, som ellers er. G - PUNKT G - punktet er en erogen zone, som kan give gigantiske orgasmer Du har sikkert hørt om kvindens g - punkt, men hvor er det? og hvordan gør du for at. Fakta om G - punktet. Der er sagt rigtig meget om det kvindelige g - punkt, og der er stadig delte meninger om, hvorvidt vi alle har et eller ej. Men jeg er ikke i tvivl.

Kvinders g punkt dating danmark gratis - slukkes…

Sig til hende, at hun endelig bare selv skal røre dernede, hvilket mange kvinder ikke tør af frygt for at virke pervers. Knib, som om du skal stoppe med at tisse, og hold spændingen et øjeblik. Hvordan får man gnisten igen? Han er overbevist om, at han her endelig har fundet et tydeligt bevis på, at G-punktet virkelig eksisterer, men at det kun er nogle kvinder, der har det — hvilket forklarer de mange modstridende teorier, der har været i tidens løb. Telefon: 39 10 30 Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og give dig den bedst mulige oplevelse på sitet. De fire gyldne punkter er:.

0 thoughts on “Kvinders g punkt dating danmark gratis

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *