Køn ondt i maven efter samleje

køn ondt i maven efter samleje

Jeg har nu to gange i træk oplevet at jeg får ondt i maven efter sex. Første gang gjorde det så ondt i underlivet, startende ca. ved trussekanten og så helt ned i. Hej Cyperhus. Hver gang mig og min kæreste har haft sex (hvor han har haft udløsning), har jeg haft en mærkelig fornemmelse i underlivet/ maven (Lidt ligesom  Mangler: køn. jeg havde sex med min kæreste idag, og av for hulan det gjorde bare så ondt til og så nu e rmine bekymringer, andre der har oplevet det gør ondt ved sex efter.

Køn ondt i maven efter samleje - Novo Nordisk

Omkring halvdelen af danske unge har prøvet at have sex første gang, når de er cirka 16 år. Find navn til baby. Det kom som regel om eftermiddagen og varede til sengetid og gav mig så meget ubehag, at jeg ikke kunne passe mit arbejde, fordi jeg ikke ku holde dorthe annette hansen menstruation gravid at sidde ned. Har du småbørn i hjemmet eller venter du dig - ja, så har du sikkert allerede hørt om HappyHello som tilbyder en kuffert hver måned hvor du kun betaler indkøbspris for alle dine produkter ud over medlemskabet. Skal du bruge et svar hurtigere, kan du ringe på 70 20 22 66 eller du kan chatte med os, når Sexliniens telefon eller chat holder åbent. Hvad du giver får du igen. Familier med mange børn. køn ondt i maven efter samleje

Videos

The 12 Days of Evolution - Complete Series! Hej Cyperhus. Hver gang mig og min kæreste har haft sex (hvor han har haft udløsning), har jeg haft en mærkelig fornemmelse i underlivet/ maven (Lidt ligesom  Mangler: køn. Jeg har efter vi dyrkede sex igår aftes, ligget ned så meget som muligt, for at skulle ligge med doptone osv på maven igen i 30 min for at få at. Kvinder har oftere end mænd smerter ved samleje. Man kan groft dele smerterne op i de ydre smerter lokaliseret til skedeindgangen og skeden og de indre  Mangler: køn.

Køn ondt i maven efter samleje - samme kæmper

Søvn Sundhed - pleje, mad, tænder, højde, vægt mm. Du skal være logget ind for at kommentere.

0 thoughts on “Køn ondt i maven efter samleje

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *