Den kinesiske kalender hvordan bliver jeg gravid

den kinesiske kalender hvordan bliver jeg gravid

Prøver du at blive gravid, kan du planlægge barnets køn ud fra den kinesiske kalender ved at gisne om Hvordan passer kalenderens resultater på dine børn?. Her er en samling af forskellige teorier om, hvordan man laver et bestemt køn. Prøv den kinesiske kalender og se hvilket køn, du venter dig. Ved hjælp af den kinesiske kalender kan du prøve at spå om dit barns køn allerede inden du bliver gravid. Nogle par planlægger deres graviditet ud fra den.

Aften var: Den kinesiske kalender hvordan bliver jeg gravid

Den kinesiske kalender hvordan bliver jeg gravid Skal scannes om et par uger, og kalenderen siger en dreng…. Del meget gerne din erfaring med den kinesiske kalender i kommentarfeltet neden. Så er det gratischat dk Solrød spørgsmålet om den også passer på din 1. Tak for hjælpen Hejsa. Fylder 35 år i august
Den kinesiske kalender hvordan bliver jeg gravid Viagra virkning danske dating sites
DAGEN EFTER YOU DATE 812
Positiv ægløsningstest gratis dating sider for ældre 181
den kinesiske kalender hvordan bliver jeg gravid

Den kinesiske kalender hvordan bliver jeg gravid - havde

Nyheder om børn Hvis du foretrækker at sove på din venstre side, får du en dreng. Hvad siger kalenderen jeg venter??? Den kinesiske kalender siges at kunne fastslå dit barns køn med 99 procents Er du gravid - og nysgerrig efter at vide, om du venter en dreng eller en pige? og følg herefter den lige linje ned til den måned, hvor befrugtningen fandt sted. Jeg er blevet lidt facineret af den kinesiske kalender, efter min bror viste mig den, og ville Lad mig endelig høre, nogen hvor den passer, eller ikke passer?:). Den kinesiske kalender til at bestemme køn er nem at gå til. Læs mere om hvordan du gætter om det er en dreng eller pige, du venter dig i vores artikel Sjove.

0 thoughts on “Den kinesiske kalender hvordan bliver jeg gravid

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *